• Elisabeth

Taktältarna utvecklar eget taktält – säljstart våren 2021!

Uppdaterad: för 4 dagar sedanEtt taktält med extra allt. Så kan man beskriva vårt nya taktält under eget varumärke som vi kommer att börja sälja inom kort! Redan nu kan du anmäla intresse för att köpa ett genom att mejla oss på info@taktaltarna.se (givetvis utan att du förbinder dig till något).


Efter att ha tillbringat otaliga nätter i taktält och testat en hel del olika märken kände vi att vi var redo att utveckla ett eget taktält. Ett taktält av högsta kvalitet som vi kan lägga till alla de där detaljerna och funktionerna på som vi tycker behövs för en riktigt bra camping-upplevelse med taktält.


Ett taktält med målet att vara bättre än alla jämförbara taktält på marknaden i Sverige.


Utvecklingsarbetet har pågått intensivt under hösten och resultatet är ett mjukskalstält som vi gett namnet “Åreskutan”. En hyllning till berget där vi bor och verkar och ett namn som andas äventyr.


Detaljer och funktioner på det nya taktältet


Taktälten är under produktion just nu så vi kan inte dela några bilder riktigt än men vi kan inte hålla oss från att redan nu avslöja några av taktältets många detaljer och funktioner!


  • Tältet kommer att vara ljusgrönt med och duken för extra regn/solskydd blir grå.

  • Vi kommer att ha tre storlekar till försäljning – 140 centimeter (2-3 personer), 165 centimeter (3-4 personer) och 180 centimeter (4-5 personer).

  • En god natts sömn gör under för humöret, därför kommer tältet med en extra tjock madrass på 8 centimeter.

  • Stor taklucka för de där stjärnklara nätterna när du vill spana ut i universum.

  • En högkvalitativ tältduk i bomull/polyesterblandning i ripstopväv som gör tyget starkare och förhindrar att det rispas upp om det får en skada, samtidigt som bomullen gör att tyget andas.


För dig som vill ha gott om plats kommer vi även att sälja ett annex, alltså ett förtält, som rymmer antingen två extra personer eller varför inte bord och stolar.


Begränsat antal till försäljning


Antalet taktält till försäljning är högst limiterat och intresset stort. Om du vill vara först i världen att lägga vantarna på ett Åreskutan-taktält rekommenderas därför att du skriver upp dig på vår intresselista. Då kommer du få möjlighet att lägga en beställning vid säljstart före alla andra.


Det kommer också finnas möjlighet att hyra det nya taktältet i vår populära uthyrningsverksamhet.


Bli först med att få möjlighet att köpa det nya taktältet – anmäl intresse här!


Vill du få möjligheten att köpa det nya taktältet från oss på Taktältarna före alla andra? Mejla oss så lägger vi till dig på intresselistan: info@taktaltarna.se

0

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter från oss levererade direkt till din inkorg genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi lovar att inte spamma!

Mejl:

info@taktaltarna.se

Telefon:

073 96 46 486

070 407 58 29

Besöksadress:

Prästgårdsvägen 10, 837 71 Duved

  • Facebook
  • Instagram

Org nr: 559238-4928

(Bergtagen Kommunikation AB)