• Elisabeth

Erbjudande på taktält från Wera under november

Just nu kör vi en kampanj på det svenska taktältsmärket Wera. Passa på att säkra ditt taktält för nästa säsong till ett riktigt bra pris!Taktältet Wera Adventure finns i tre olika storlekar och fälls ut och ihop på bara några få minuter. Under hela november månad lämnar vi 3000 kronor i rabatt på alla tre storlekar. Begränsat antal så skynda att fynda.


Det är de här taktälten som vi på Taktältarna använt i vår uthyrningsverksamhet uppe i Åre under sommaren och de har verkligen gjort succé. Alla hyrkunder har kommit tillbaka och tyckt att det till och med var enklare än de trodde att fälla upp.


"Jag kommer aldrig att sova i ett vanligt tält igen" sa en kund till oss på tal om hur bekvämt han tyckte det varit att sova på den sex centimeter tjocka madrassen uppe i taktältet.


Vilken storlek ska du välja på taktältet?


För två personer rekommenderar vi ett taktält på 140 centimeter. Är ni tre kan ett Wera Adventure med bredd 165 centimeter passa. Är ni en barnfamilj eller om ni vill ha riktigt gott om plats – välj taktältet som har en 180 centimeter bred madrass – då har ni en dubbelsäng uppe på taket!


Taktältet Wera Adventure har en snygg ljusgrå tältduk och grönt regnskydd. Helt vattentätt! Tältet monteras på biltaket med hjälp av takräcken.


> Här kan du läsa mer om Wera Adventure och säkra ditt taktält med rabatt <

0

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter från oss levererade direkt till din inkorg genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi lovar att inte spamma!

Mejl:

info@taktaltarna.se

Telefon:

073 96 46 486

070 407 58 29

Besöksadress:

Prästgårdsvägen 10, 837 71 Duved

  • Facebook
  • Instagram

Org nr: 559238-4928

(Bergtagen Kommunikation AB)