OM OSS

Taktältarna säljer och hyr ut taktält i Åre samt här i vår webbshop. Vi är experter på taktält och vårt mål är att få fler att upptäcka tjusningen med att ha tältet på biltaket. Är du nyfiken på taktält? Vi hjälper dig att ta ditt äventyr till en högre nivå! Välkommen att komma och klämma och känna på tälten hos oss i Åre.

Taktältarna finns i Duved, strax utanför Åre. Hit är du välkommen både för att hyra ett taktält eller om du är nyfiken på att klämma och känna på ett i verkligheten inför ett köp (hör bara av dig innan och bestäm tid).

Vi som driver Taktältarna heter Elisabeth och Ola. Med på våra äventyr följer allt som oftast också vår dotter Vega (4 år) och jaktlabradoren Ziggy.

 

Första gången vi själva såg ett foto på ett taktält trodde vi knappt våra ögon. Vi som både gillar friluftsliv och bilsemester, hur kunde vi missat detta?

 

Utan att ha sett ett taktält i verkligheten köpte vi så vårt första våren 2018. Sedan dess har det blivit många nätter på biltaket. Bland annat på Gotland, Österlen och i Norge. Friheten, flexibiliteten, enkelheten och wow-faktorn gör att taktält enligt oss är det perfekta sättet att uppleva både stora och små äventyr på. Nu vill vi hjälpa fler ut på taktältsäventyr!

Några av de största fördelarna med taktält enligt oss:

> Tjusningen i att vakna upp till vindens sus och kunna blicka ut över episka vyer från huvudkudden.

 

> Pulsen som höjs när man kommer runt en kurva och hittar den där perfekta platsen.

 

> Den oerhörda tillfredsställelsen som infinner sig när man lägger sig på den sköna madrassen.

 

> Och kanske bäst av allt – att varje upp- och ihopfällning av taktältet får en att känna sig som Musse och Långben på Julafton!

Våra samarbetspartners:

berners_logotyp_edited.jpg
0

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter från oss levererade direkt till din inkorg genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi lovar att inte spamma!

Mejl:

info@taktaltarna.se

Telefon:

073 96 46 486

070 407 58 29

Besöksadress:

Prästgårdsvägen 10, 837 71 Duved

  • Facebook
  • Instagram

Org nr: 559238-4928

(Bergtagen Kommunikation AB)