IMG_4498_edited.jpg

HYR ett TAKTÄLT

Välkommen att hyra ett taktält från oss på Taktältarna i Åre! Taktälten passar på alla typer av bilar, det enda du behöver är takräcken (kolla att dina funkar här). 

I hyran ingår alltid: Hjälp med på- och avmontering på dina takräcken • Städning av taktältet efter uthyrning • Tips på några av våra favoritplatser att slå läger på 

Bra att veta inför hyra av taktält från taktältarna

När du hyr ett taktält från oss på Taktältarna Åre hjälper vi dig med både på- och avmontering av taktältet. Allt du behöver göra inför din hyra är att mäta dina takräcken för att säkerställa att du har tillräckligt med rent räcke för att taktältet ska kunna monteras. Här kan du se hur du mäter takräckena. Är du osäker på hur du ska göra eller om du har några funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss

När du kommer för att hämta ut taktältet ska dina takräcken vara monterade på bilen så att vi snabbt kan hjälpa dig ut på äventyret när du kommer till oss. 

 

För att skydda madrassen i tältet vill vi att du har med dig ett underlakan i motsvarande (eller större) bredd som det tält du bokar. 

 

Tips! Tofflor är bra att ha för att ha när man går upp och ner ut tältet. Ta med påsar/skoskydd att ha era dem i då de annars står rakt på madrassen.
 

 Tagga oss gärna i poster och stories på Instagram så att vi kan följa ditt taktältsäventyr!

@taktaltarna / #taktältarna

 

Uthyrning av utrustning

 

En härlig sak med taktält är att du eftersom du har bilen med dig har gott om utrymme. Här har vi listat campingsaker som vi själva gärna tar med oss ut.

 

Vi har en del produkter för uthyrning (först till kvarn, så fråga oss om tillgänglighet). 

Betalas med Swish vid utlämning.

Städning av taktält

Städning av taktältet ingår i hyresavgiften. Vi städar alltid tälten grundligt mellan varje hyra för att det ska vara som nytt för nästa kund.

Hållbarhet

Rätt skött håller ett taktält i många, många år. Att hyra ett taktält i stället för att köpa är ett mer klimatsmart alternativ om du inte tror att du skulle använda ett köpt tält så mycket. Tillsammans med er som hyr taktält hjälps vi åt att hantera taktälten på ett varsamt sätt så att de kan skänka glädje för många under en lång tid. Skulle något gå sönder under hyran så går de allra flesta delar i taktältet att byta ut i stället för att slänga och köpa nytt. 

​Hyresvillkor

0

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter från oss levererade direkt till din inkorg genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi lovar att inte spamma!

Mejl:

info@taktaltarna.se

Telefon:

073 96 46 486

070 407 58 29

Besöksadress:

Prästgårdsvägen 10, 837 71 Duved

  • Facebook
  • Instagram

Org nr: 559238-4928

(Bergtagen Kommunikation AB)