HYR ETT TAKTÄLT!

Välkommen att hyra ett taktält från oss på Taktältarna i Åre! Taktälten passar på alla typer av bilar och monteras enkelt på din bils takräcken. Gör dig redo för ett äventyr på hög nivå!

I hyran ingår alltid:

  • Hjälp med på- och avmontering på dina takräcken.

  • Städning av taktältet efter uthyrning.

  • Tips på några av våra favoritplatser att slå läger på.

Gordigear 150

Finns att boka från 6/7

Ett taktält som gör det lätt att ta sig ut på nya äventyr! Gordigears taktält har ett yttertält som täcker entrén och stegen till vilket ger extra skydd mot väder och vind. Utrustad med 140 centimeter bred madrass.

Från:

750:-

Wera Adventure 180

Finns att boka från 6/7!

Det ultimata taktältet för barnfamiljer eller för dig som vill ha riktigt gott om plats. Tältet är utrustat med en skön madrass som är 180 centimeter bred.

Från:

850:-

Wera Adventure 140

Finns att boka från 6/7!

Ett taktält för två! Wera Adventure 140 är svenska företaget Weras minsta och lättaste tält. Det är utrustat med en tjock madrass som är 140 centimeter bred.

Från:

690:-

Wera Adventure 165

Finns att boka från 6/7!

Taktältet rymmer upp till tre vuxna eller två vuxna och två barn. Fönster i alla riktningar ger både utsikt och ventilation. Utrustat med en tjock madrass,165 centimeter bred.

From:

790:-

Taktältarna säljer och hyr ut taktält i Åre samt här i vår webbshop. Vi är själva entusiaster som blivit experter och vårt mål är att fler ska upptäcka tjusningen i att ha sitt tält på taket. Är du nyfiken på taktält? Vi hjälper dig att ta ditt äventyr till en högre nivå! Välkommen att komma och klämma och känna på tälten hos oss i Åre.

 

Vi som driver Taktältarna heter Elisabeth och Ola. Med på våra äventyr följer allt som oftast också vår dotter Vega (3,5 år) och jaktlabradoren Ziggy. Vi finns i Duved, strax utanför Åre. Hit är du välkommen både för att hyra ett taktält eller om du är nyfiken på att klämma och känna på ett i verkligheten inför ett köp (hör bara av dig innan och bestäm tid), så du slipper köpa grisen i säcken som vi gjorde (även om det visade sig vara en väldigt bra gris).

 

Första gången vi själva såg ett foto på ett taktält trodde vi knappt våra ögon. Vi som både gillar friluftsliv och bilsemester, hur kunde vi missat detta?

 

Utan att ha sett ett taktält i verkligheten köpte vi  så vårt första våren 2018. Sedan dess har det blivit många nätter på biltaket. Bland annat på Gotland, Österlen och i Norge. Friheten, flexibiliteten, enkelheten och wow-faktorn gör det enligt oss till det perfekta sättet att uppleva både stora och små äventyr på. 

0

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter från oss levererade direkt till din inkorg genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi lovar att inte spamma!

Mejl:

info@taktaltarna.se

Telefon:

073 96 46 486

070 407 58 29

Besöksadress:

Prästgårdsvägen 10, 837 71 Duved

  • Facebook
  • Instagram

Org nr: 559238-4928

(Bergtagen Kommunikation AB)